Disciplines

· Strategie

De mobile journey begint met het bepalen van de eindbestemming en de ontwikkeling van het reisplan. Mobile Marketing Nederland ondersteunt u graag met het ontwikkelen van uw mobile marketing strategie. Aan de hand van een aantal sessies met u en uw team, ontwikkelen we een praktisch plan voor de integratie van mobile in uw bestaande marketing strategie, in lijn met uw doelstellingen.

· Realisatie

Wij ondersteunen u graag met de realisatie van uw mobile marketing plan. Met onze ervaring en ons netwerk van mobile specialisten, van techniek tot design, zijn we in staat om zelfs de meest complexe plannen om te zetten in werkende oplossingen.

· Positionering, PR en Advertising

Mobile Marketing Nederland heeft jarenlange ervaring in het opbouwen van merken, maar ook in PR en (mobile) advertising activiteiten. Graag willen we onze succesvolle cases met u delen.

· Trainingen en workshops

Heeft u behoefte aan inspiratie of kennis om uw mobile journey te kunnen bepalen? Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van tailor made mobile marketing trainingen en workshops. Van introductie workshops voor newbies, tot expert trainingen.