Inspiratie voor je volgende relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk is een ideaal cadeau om te geven aan zakelijke relaties of werknemers om hiermee een speciale gelegenheid te vieren. Vaak worden bij relatiegeschenken de cadeaus voorzien van een bedrijfslogo om te laten zien van wie het cadeau afkomstig is. Bij het geven van een praktisch relatiegeschenk heb je bovendien de kans dat het cadeau vaker gebruikt zal worden en meerdere mensen met je bedrijf in aanraking komen. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk, maar heb je even geen inspiratie? Wellicht dat de onderstaande opties voor jouw bedrijf geschikt zijn.

Aanstekers

Je denkt er wellicht niet zo over na, maar een aansteker is een handig item om in huis te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld BIC aanstekers laten bedrukken. Een aansteker komt altijd wel van pas, of het nu is om het gasfornuis aan te maken, een kaarsje aan te steken of om iemand te voorzien van een vuurtje voor zijn sigaret of sigaar. Het is daarom een praktisch cadeau voor iedereen om in huis te hebben. Je kunt de aanstekers laten bedrukken met je logo, een tekst of een andere afbeelding. Er zijn heel veel opties mogelijk en daarmee kun je de aansteker helemaal aanpassen op de uitstraling van je bedrijf.

Tassen

Een praktisch relatiegeschenk waarmee je bedrijf ook nog eens gezien wordt is een tas. Een shopper of katoenen schoudertas kan eenvoudig met je bedrijfslogo bedrukt worden. Met het afschaffen van plastic tasjes is de behoefte voor duurzame tassen die je vaker kan gebruiken steeds groter aan het worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een tas tijdens het boodschappen doen of om iets tijdens het reizen mee te nemen. Geef jij een leuke tas cadeau als relatiegeschenk, dan is de kans groot dat deze vaker gebruikt zal worden.

Paraplu’s

In Nederland kennen we voldoende regenachtige dagen waarop een paraplu nodig is. Daarom zul je in nagenoeg elk huishouden wel een paraplu vinden. Het nadeel van paraplu’s is dat ze met een stevige windvlaag ook wel eens kapot kunnen gaan. Kies je voor een sterke en handzame paraplu als relatiegeschenk, dan kan de ontvanger hier langere tijd plezier van hebben. Door je logo op de bovenkant van de paraplu te drukken, zal jouw bedrijf bij iedere regenbui zichtbaar zijn!