Snowboard seizoen survivalgids: Van uitrusting tot tricks, alles wat je moet weten voor jouw winteravontuur

Met de eerste sneeuwvlokken in aantocht begint het snowboardseizoen weer! Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint, een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagd winteravontuur. In deze survivalgids delen we alles wat je moet weten, van de juiste uitrusting tot het oefenen van coole tricks.

 

 

 

De juiste uitrusting

 

 

 

Een goed snowboardseizoen begint met de juiste uitrusting. Zorg ervoor dat je een snowboard hebt dat past bij jouw niveau en stijl. Daarnaast zijn ook goede snowboardschoenen en bindings van cruciaal belang. Investeer in kwalitatieve gear, zodat je comfortabel en veilig de berg af kunt suizen.

 

 

 

Veiligheid boven alles

 

 

 

Vergeet niet dat veiligheid altijd prioriteit heeft. Draag een helm en beschermende kleding om blessures te voorkomen. Daarnaast is het verstandig om een lawine-uitrusting bij je te dragen als je off-piste gaat. Ken ook de regels op de piste en respecteer je mede-snowboarders.

 

 

 

Tricks en technieken

 

 

 

Wil je jouw snowboard skills naar een hoger niveau tillen? Oefening baart kunst! Begin met het leren van de basisbewegingen, zoals de juiste houding en het maken van bochten. Daarna kan je experimenteren met verschillende tricks, zoals ollies, spins en grabs. Neem de tijd om te oefenen en wees niet bang om te vallen, dat hoort erbij!

 

 

 

Apres-ski plezier

 

 

 

Na een dag op de piste is het tijd voor wat apres-ski plezier! Geniet van een warme chocolademelk of een verfrissend biertje in de gezellige berghutten. Vergeet niet te ontspannen en te genieten van het prachtige winterlandschap om je heen.

 

 

Wij hebben als snowboardwinkel een webshop geopend in elk land in Europa. Daarom kan je nu snowboards kopen in je eigen land! Bekijk onze webshop in het land waar jij vandaan komt en bestel snowboards zoals je van ons gewend bent.

 

Snowboards.nl
Snowboard.fr
Snowboard.se
Snowboards.eu
Snowboards.at
Snowboards.co.uk
Snowboards.de
Snowboards.ee
Snowboards.eu/ch
Snowboards.eu/cz
Snowboards.eu/dk
Snowboards.eu/es