De online markt veroveren dankzij Listerport!

Voor elk product en/of dienst is tegenwoordig wel een webshop te vinden. Online shoppen is dan ook niet meer weg te denken uit onze levens. Hoe zorg je er echter voor dat jouw webshop opvalt tussen al die andere webshops? En hoe bereik je een nieuw publiek? Dit is waar het nieuwe platform van Listerport je komt helpen. Dankzij Listerport kun je met één klik op je muis een miljoenenpubliek bereiken door jouw producten aan te bieden op grote online verkoopkanalen zoals Amazon en eBay.

Een nieuw, internationaal publiek bereiken

Een grote speler worden op het wereldtoneel, dat is toch waar elke ondernemer van droomt? Met Listerport kan het werkelijkheid worden! Op dit platform worden namelijk grote internationale verkoopkanalen zoals AliExpress, Amazon en eBay toegevoegd. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw producten ook op de internationale markt te zien zullen zijn. Listerport heeft hier zelfs een automatische vertaaltool voor, zodat de productteksten voor elke nationaliteit leesbaar zullen zijn. Wereldwijd hebben Europese goederen een goede reputatie als het gaat om kwaliteit, dus jouw producten zullen zeker interessant zijn voor internationale klanten. Wil je je producten toch nog even liever tot de Nederlandse markt beperken? Ook dan helpt Listerport je door het aanbieden van je producten op grote Nederlandse verkoopkanalen zoals Bol.com. Met behulp van dit platform zorg je ervoor dat je deze mogelijkheid niet laat lopen.

Een goed overzicht behouden

Actief zijn op meerdere verkoopkanalen klinkt misschien als iets wat heel chaotisch kan zijn, maar Listerport zorgt ervoor dat je via een makkelijk overzicht je gehele voorraadbeheer en verkooporders bij kan houden. Listerport kent namelijk een automatische integratie tussen de meestgebruikte webshop softwares en de externe verkoopkanalen. Het werkt heel simpel, je koppelt je webshop software aan het platform en al je producten worden met één klik tegelijk op alle verkoopkanalen gezet! Daarnaast kan je de productinformatie ook nog eens aanpassen per verkoopkanaal, dus je kan de beschrijvingen altijd helemaal aanpassen aan de doelgroep die je wilt bereiken.

Meedoen met Listerport

Denk je na het lezen van dit artikel dat je de kans om mee te profiteren op het succes van Listerport ook niet wilt laten liggen? Schrijf je dan in als investeerder via de website van Listerport. Investeerders zijn namelijk nodig om het platform tot een succes te maken! Verder zijn ondernemers die van het platform gebruik willen maken ook welkom om zich alvast in te schrijven. Zo ben je verzekerd van de eerste toegang tot het platform!