Beveiliging voor eigen bedrijf

Ik heb een eigen bedrijf in heel duur metaal. Wij verkopen en maken metaal in de gewenste vormen. Er ligt zo aan een paar ton aan metaal. Ook is het apparatuur heel erg duur. Wij kopen het metaal in. Dat metaal komt in hele dikke platen en weegt heel erg veel kilo. Door onze speciale apparatuur kunnen wij het in iedere gewenste vorm krijgen. Voor fabrieken of andere dingen. Er hangt zeker een dikke prijskaart aan maar dat mag ook wel want anders zouden we failliet gaan. We hebben op het begin een moeilijke tijd gehad. Natuurlijk duurt het even voordat een bedrijf zoals ons echt gaat lopen. Dat maakt op zich niet heel erg uit.

Beveiliging

Een bedrijf zoals ons heeft wel echt beveiliging nodig hebben we vernomen. Dit merk je echt aan de hoeveelheid mensen hebben geprobeerd in te breken of heel raar rond het gebouw aan het rondlopen waren. Hierdoor zijn wij uitgekomen bij RJ Safety Enschede/Almelo. Zij bewaken het gebouw elke nacht. Dit kan heel erg helpen bij het vermijden van rare types. De beveiliging zorgt ervoor dat er altijd een busje langs komt rijden en dat er een heel erg goed alarm systeem komt zodat ze gelijk binnen 5 minuten op locatie kunnen zijn. Ook komt er natuurlijk een perfect camerasysteem in. Dit systeem kan ik overal zien via een app.

Een schutting

Ik heb een schutting laten plaatsen door voshaar schuttingen. Zij hebben een schutting op maat gemaakt zodat mensen er niet zomaar in kunnen. De schutting heeft prikkeldraad boven op. Ook is er een poort geplaatst. Dit moet er allemaal voor zorgen dat er geen inbrekers komen die alles weg halen waar we hard voor werken. De schutting geeft ook nog eens een hele mooie toevoeging aan het gebouw omdat het echt een hele mooie poort is. Veiligheid is het belangrijkst en ook de veiligheid van het pand zelf. Dit kost ons extra in de maand maar wel extra veiligheid.